×

Adventure A460 - Barca din aluminiu

32.492,00 lei
TVA inclus

Barca din aluminiu, sudata, Kimple A460

Disponibil la comanda - Contactati-ne

Videos

  Cel mai bun pret din Europa - GARANTAT

Ai gasit mai ieftin oriunde in Europa? Contacteaza-ne si vei obtine cel mai bun pret!


Credit module tbi bank 3.3.5

1742.15 Lei x 24 rate

Kimple A460 este o barca din aluminiu solida care care poate face fata atat conditiilor de plimbare ori pescuit pe lacuri si rauri cat si pe mare. Bordajul de 86 de centimetri ii confera suficienta inaltime pentru a va tine in siguranta chiar si cand vremea este capricioasa. 

In experienta noastra, pe Dunare barca are o versatilitate incredibila. Se poate folosi atat la plimbari cu familia intrucat este foarte stabila si confera siguranta cat si la pescuit la spinning, stationar si chiar la clonc fara a fi nevoie sa o asezati intr-o anumita pozitie cand trec cu viteza alte barci sau nave de transport pentru a nu trece valurile peste bodaj. Bordajului de 86 centimetri este suficient de inalt pentru a preveni inundarea de la valuri mari dar suficient de jos incat sa va permita sa pescuiti chiar si la clonc in conditii comode.

Fiind barca noastra oficiala de test-drive in anii 2021 si 2022 am experimentat multiple situatii si astfel putem etala avantajele si dezavantajele in situatii reale, practice.

  •   inaltimea bordajului are un singur inconvenient in anumite situatii si anume atunci cand vantul este puternic, deriva este mai mare decat in cazul unei barci joase. Barca necesita o ancora mai mare sau solicita mai mult motorul electric pentru a ramane pe loc. Dar in conditii de vant, automat apar si valuri  si , cel putin noi, am preferat sa nu avem apa in barca cu pretul unei derive mai mari.
  •    barca are o latime generoasa si o forma care o ajuta sa gliseze foarte rapid chiar si cu incarcatura. Chiar si un motor de 15CP este suficient pentru a glisa barca cu 2 pasageri si bagaj de spinning, in schimb pentru a obtine o viteza de peste 40km/h necesita un motor mai puternic decat o barca ingusta. In situatia noastra am utilizat un motor cu o putere de 30CP. Pentru exemplificare, cu 2 persoane la bord si aproximativ 100kg de bagaj, barca intra in glisaj in mai putin de 6 secunde si putea atinge o viteza de 42km/h la o turatie a motorului relativ ridicata. In aceste conditii de incarcatura si pastrand motorul in plaja normala de turatie pentru consumul optim viteza medie este de 35km/h. Apreciem ca este o performanta foarte buna in conditiile in care motorul de 30CP utilizat de noi este putin peste jumatatea puterii maxime admisa pe barca, cea de 50CP. 
  •    nu am experimentat vibratii zgomotoase ale bordajului atat la viteza de scanare cu sonarul cat nici la viteze mari, chiar si pe valuri.
  •    experiente placute am avut si cand am testat stabilitatea in situatii concrete de pescuit la spinning. Cu 2 adulti (aprox 180kg), ambii asezati pe gurna, barca se inclina dar inca raman cel putin 15cm de bordaj pana la apa.
2023-04-04

Date tehnice

Aliaj corp
Aluminiu marin
Lungime
460 cm
Latime
185 cm
Inaltime maxima bordaj
86 cm
Greutate
208 kg
Putere motor (max)
50 CP
Cizma motor
Lunga
Capacitate persoane (max)
5
Incarcatura Maxima
500 kg
Grosime bordaj
2 mm
Grosime fund
3 mm
Grosime aluminiu: oglinda
3 mm
Categoria de navigatie
C - Mare-Lacuri-Rauri
Punte Prova
Da
Podea
Din Aluminiu
Spuma EVA pe banchete
Da
Spatii depozitare
1
Inel de tractiune prova
Din aluminiu, sudat
Manere pupa
2
Spuma Flotoare
EPS in banchete
Mana Curenta
2 pupa + 2 prova
Scara pupa
Da
Suport Sonda Sonar
Da
Calificativ 
2023-04-26

Excelenta barca

Am achizitionat in aprilie 2023.
Gliseaza foarte usor cu 20 hp, foarte stabila.
Solida, spatioasa si in acelasi timp usoara.
Recomand nehotaratilor!
Atrage toate privirile...

Calificativ 
2023-03-27

Kimple A460 Adventure

Am achiziționat de curând un ansamblu barca Kimple A460 Adventure echipata cu un motor Evinrude E-TEC 30 CP 2 timpi. Am reușit sa pescuiesc 3 zile cu ea pe condiții de vând moderat spre mare, doua persoane in barca plus bagaje. Pot sa spun ca este o barca superba, prima din câte am avut in care pot sa spun ca ma simt in siguranța in primul rând. Cu motorul menționat gliseaza in 4-5 secunde și menține o viteza de 40 km / h la o turația de 5000 Rot / minut a motorului. Chiar dacă pescajul este mare , am reusit sa stau in ancora in vânt o zi întreaga folosind un motor de vârf mini-kota 12 V cu o baterie agm 90 Ah fără sa o descarc integral. Ca și concluzie, pentru cei care își doresc siguranța pe primul loc , nu vreau sa facă rabat de spațiu interior, n-o doresc sa fie cea mai rapida barca de pe lac (ma refer echipata cu acest motor de 30 cp, nu știu cum este cu 60 cp maximul admis ) și se mulțumesc cu un 40 km / h la o turația de consum , este cea mai buna alegere in aceasta plaja de buget pe care o puteți face. Recomand personalul Kimple Romania, adevărați profesioniști pe cuvântul cărora va puteți baza cu încredere.

Scrie un Review

Video

Click on a thumbnail to load the video

  •  video
  •  video

Produse similare

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password