×

Minn Kota PowerDrive 45 - 70lbs Motor Electric

7.500,00 lei
TVA inclus

Motor Electric Minn Kota PowerDrive de la 45 la 70 lbs.

Putere motor
Cizma
Comanda
Tip Sonda
Tehnologie
In stoc magazin
  Cel mai bun pret din Europa - GARANTAT

Ai gasit mai ieftin oriunde in Europa? Contacteaza-ne si vei obtine cel mai bun pret!


Credit module tbi bank 3.3.5

420.83 Lei x 24 rate

Minn Kota PowerDrive  

Toate motoarele electrice din gama Power Drive au urmatoarele functii:

 • Asistenta la ridicare: Ridicarea motorului din apa este mai usoara datorita unui arc pretensionat care reduce din greutate.
 • Clapeta de lansare/ridicare motor. Apasand clapeta eliberati motorul pentru a fi lasat in apa
 • Tija din material compozit extrem de rezistenta
 • Conectivitate Bluetooth cu telefonul Android/Apple prin intermediul aplicatiei dedicate. Aplicatia va permite sa controlati toate functiile motorului electric asigurate de telecomanda plus posibilitatea de a updata software ul I-pilot al motorului.
 • Elice cu performanta buna chiar si in apele cu vegetatie.
 • Puterea aplicata de motor este controlata digital si astfel dumneavoastra veti selecta doar viteza si motorul va adapta turatia pentru a pastra respectiva viteza corectand influenta vantului, curentului sau valurilor asupra inaintarii.
 • Indicator de citire in timp real al nivelului acumulatorului

Pentru a alege corect motorul Minn Kota Mower Drive am detaliat mai jos functiile fiecarei optiuni pe care o puteti alege.

 • Bluetooth. Permite pe viitor upgradarea motorului la varianta I-Pilot prin achizitionarea unui modul GPS Bluetooth si a unei telecomenzi I-Pilot.
 • I-Pilot  foloseste GPS ul pentru a controla motorul electric. Printre altele functiile cele mai importante sunt: Spot Lock, Inregistrare traseu, control viteza si directie. Versiunile cu I-pilot au inclusa telecomanda asa cum puteti observa in fotografie dupa ce selectati tipul motorului. Ipilot include standard functiile: 

           - Spot Lock pastreaza automat barca intr-un loc fix ales de dvs apasand butonul telecomenzii sau pedala.

           - Spot-Lock Jog va permite sa mutati barca cu 1.5m in orice directie cu o singura apasare de buton dupa care ramane in continuare in spot-lock pe acea noua pozitie. 

           - AutoPilot: Va naviga automat in directia aleasa. Indreptati capul motorului spre directia dorita si activati din telecomanda functia Auto Pilot si motorul va duce barca in acea directie  corectand chiar si deriva de vant, valuri sau curenti.

Versiuni cu sau fara sonda de sonar pentru Humminbird

 • US-2 este acronimul de la Universal Sonnar. Un transducer pentru sonar este incorporat in capsula motorului , sonda care ofera imagini de sonar clasic, 2D daca este conectat la un sonar Humminbird.
 • Varinata fara sonda pastreaza capsula motorului simpla, clasica, neavand nici o sonda incorporata. Cu toate acestea, se poate monta o sonda MSI,MDI sau US-2 cu un colier si un suport furnizat de Humminbird. Daca totusi stiti ca aveti nevoie de sonda si pe motor, este de preferat sa alegeti de la inceput varianta cu sonda incorporata intrucat cablul sondei va fi trecut prin tija din fabrica si sonda va fi corp comun cu capsula motorului si nu atasata cu support si colier.

Produsul include:

 • Motor Minn Kota Powerdrive cu cabluri de legatura la acumulator - varianta aleasa cu suportul de prindere pe prova barcii
 • Telecomanda sau pedala in functie de varianta aleasa

Referinta specifica

ean13
0029402046751

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password